Særudstillinger

Særudstilling - Heltborg Museum

Særudstilling: Keramik ved havet

Periode: 20. juni 2021 - 5. september 2021

Keramik af Bent Skytte-Rasmussen. Keramikken på udstillingen er inspireret af naturen tæt ved havet, i Hjardemål Klit og Tvorup Klitplantage. I 2001-2002 arbejdede kunstneren i et lille værksted ved Lild Strand og frem til 2013 på Korsgaard ved Hellebjerg i Vang. Udstillingen består af keramiske værker, som nu er i privat eje. LÆS MERE


Særudstilling - Vorupør Museum

Særudstilling: Smagen af Thy

Periode: 21. april 2021 - 24. oktober 2021

På Vorupør Museum kan du denne sommer gå på opdagelse i udstillingen "Smagen af Thy", der handler om Thys vilde spiselige planter. Du kan høre om, hvad planterne har betydet i hjemmene før i tiden, og hvad planterne betyder for Thy i dag. Hvad smager Thy egentlig af? I løbet af sommeren har vi forskellige aktiviteter på Museet.

Museet er indrettet i et gammelt bådværft, hvor man kan se genstande fra kyst- og fiskerlivet i begyndelsen af forrige århundrede. I sommerhalvåret byder Vorupør Museum på madarrangementer og aktiviteter på det gamle værksted. Du kan hygge dig i vores dejlige forhave eller i den solrige gård – begge steder er du velkommen til at spise din madpakke.