Nyheder

Jens_Soendergaard_inspiration_heltborg_25_aar.JPG

Glaskunst, installationer og patchwork

05-04-2017

Glaskunst v. Britta Madsen og Søren Gøttrup

Den overvejende del består af store badges, udført i ovnformet emaljeret glas med metalnål. Motiverne er stærkt varierede, spændende fra det rent tegneserieagtige over pop-art til ironisk-
politisk-poetiske kommentarer til den ofte tumultariske virkelighed anno 2016. Derudover viser kunstnerne en lang række frimærker udført i emaljeret glas, bl.a. med motiver af både
nu- og fortidige koryfæer i færd med at tage selfies. Det er både tankevækkende og morsomt – og folkeligt i ordets bedste betydning.

Arr.: Sydthy Kunstforening.

Installationer v. Bruno Kjær

Billedkunstneren Bruno Kjær har produceret en bred vifte af bl.a. installationer, lærredsværker, bogobjekter og udsmykninger. På Heltborg Museum udstiller han installationer. Arr.: Sydthy Kunstforening.

Patchwork: Inspireret af Jens Søndergaard

Limfjordsgruppen udstiller patchwork inspireret af Jens Søndergaard

I anledningen af Limfjordsgruppen 25 års jubilæum i 2016 har vi givet medlemmerne en udfordring, hvor temaet er maleren Jens Søndergaard. Udfordringen går ud på at sy en quilt inspireret af kunstnerens malerier, skulpturer eller liv.

Det har været et krav, at den færdige quilt skulle være 40 cm bred og 100 cm høj. Desuden har alle købt 3 stykker stof, som skulle indgå i quilten sammen med stof af eget valg.

Limfjordsgruppen er en lokalgruppe under Dansk Patchwork Forening for Thy, Han Herred og Mors.