Thisted_Museum_191120_julestjerner_aften.jpg

Genåbning

20-11-2020

Genåbning af Thisted Museum. Fra fredag d. 20/11 kl. 11.00 genåbner Thisted Museum med salg af vores julevarer, smykker, bøger og meget mere.

Det bliver begyndelsen på afslutningen for Thisted Museum som vi kender det ovenfor den lange trappe, for d. 30/12 lukker huset ved Store Torv. Vi skal så opbygge nye udstillinger på den anden side af gaden, hvor vi symbolsk laver julebelysning og -udstilling i år. Du kan gå forbi og se stjernerne og de udstillede julekrybber.

Bunkermuseum Hanstholm kommer imidlertid IKKE til at genåbne på denne side af nytår.

I forventning om, at nedlukningen varede frem til på den anden side af vor planmæssige sæsonafslutning (30. november), er vi nemlig gået i gang med at gøre klar til næste sæson. Det indebærer omfattende omflytnings- og vedligeholdelsesarbejder, som gør, at vore gæster ikke vil kunne komme rundt i museets gange. Så vi er på bunkermuseet først klar til at åbne igen som planlagt 1. februar 2021, men det ser vi til gengæld frem til.